Voor een open en eerlijke kijk op wat er gaande is in de wereld

  Wat doen wij, onze visie, waarover berichten wij lees meer

 

Aleris.nl

Maya

voorspellingen

Home

Hopi

voorspellingen

Bewustzijn

vergroten

Elenin/nibiru

contact

muziek

linken

forum

films

visie

Mila is half buitenaards en woont op een planeet hier ver vandaan die spiritueel ontwikkeld en in balans is. De bewoners van deze planeet hebben besloten een afgezant naar de Aarde te sturen om de energieniveaus te controleren en de ontwikkelingen te peilen.

De film werd afgekeurd door de Europese Unie maar heeft op internationale filmfestivals al vele awards in de wacht gesleept.

De film laat je de eenvoud van het leven zien en de magie die dit met zich meebrengt op Aarde. Daarnaast wordt getoond hoe we in een achterhaald economisch systeem leven en onze angsten op elkaar projecteren.

Als je hier bent om de planeet te helpen veranderen door haar vrediger en groener te maken reikt The Green Beautiful onverkende mogelijkheden aan die je bewustzijn verruimen. Hoewel het lijkt te gaan om fictie realiseren steeds meer mensen zich in deze tijd dat ze ook een afgezant zijn van een andere planeet. De film raakt je in je hart.

The Green Beautiful onderstreept de noodzaak om spiritualiteit, liefde en compassie in de hedendaagse wereld te integreren.

 

The Green Beautiful

Bron: YouTube/The Green Beautiful

 

Oude Egypte