Aleris.nl

Voor een open en eerlijke kijk op wat er gaande is in de wereld

  Wat doen wij, onze visie, waarover berichten wij lees meer

 

Maya

voorspellingen

Home

Hopi

voorspellingen

Bewustzijn

vergroten

Elenin/nibiru

contact

muziek

linken

forum

films

visie

De Aarde en al haar bewoners

gaan momenteel door een

veranderings proces.

 

 

Wat gebeurt er en waarom gebeurt dit ,

dat is een vraag die momenteel erg actueel is.

 

 

 

Momenteel nadert de Mensheid het einde van een evolutie periode en dit geeft ons én de Aarde de mogelijkheid om een nieuwe manier van leven te gaan beleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk is het zo dat wanneer een mens z,n ene , bekende manier van leven verruilt voor een nieuwe manier ,

dat dit dan samen kan vallen met enige tijd van onzekerheid.

 

Immers wanneer je bijvoorbeeld gewend bent om in een kleine ruimte te wonen en je verhuist naar een grotere ruimte dan heb je vaak even de tijd nodig om te wennen aan de mogelijkheden van die grotere ruimte.

Voor dat je tenvolle kunt genieten van die nieuwe mogelijkheden zul je meestal eerst moeten wennen aan de nieuwe situatie.

Leven in de grotere ruimte vraagt meestal een wat andere manier van aanpak van bijvoorbeeld het onderhoud

ervan , immers de ruimte is groter , dus je hebt meer onderhoudswerkzaamheden te verrichten om de ruimte “leefbaar” te houden.

Dit brengt dus een verandering met zich mee van hoe je jouw leven dan inricht want je zult immers óf

“meer tijd” moeten spenderen om de nieuwe , grotere ruimte “leefbaar”te houden of je zult je “tijd” anders moeten indelen.

En om deze overstap te kunnen maken van leven in een kleinere ruimte naar leven in een grotere ruimte is het nodig dat je een grotere verantwoordelijkheid voelt voor je omgeving en je ontwikkeld dan tegelijkertijd een nieuw , ruimer of hoger bewustzijn. Het “lijkt” immers alsof je  veel meer kunt doen in de “zelfde tijd” .

Je zou ook kunnen zeggen dat je de dingen gewoon anders aanpakt waardoor je je nieuwe werkelijkheid gaat beleven als ,intensiever, completer , ruimer , liefdevoller of gewoon mooier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om nu terug te komen op de huidige evelutionaire veranderingen die wij als complete mensheid samen met alles wat leeft op Aarde momenteel meemaken.........

Deze veranderingen zijn eigenlijk éénvoudig gezegd gewoon te vergelijken met het voorbeeld van wat ik hier boven beschreef.

 

Alles wat er momenteel gebeurt is dus een gewone natuurlijke , logische overgang naar een ander,ruimer , hoger bewustzijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niets om bang voor te zijn dus en persoonlijk denk ik laat ik het maar omarmen al die veranderingen , des te sneller ben ik dan gewend aan de nieuwe situatie en kan ik tenvolle genieten van de mogelijkheden die dit met zich mee brengt.

 

                                           Ronald

 

Oude Egypte